RUIM ASSORTIMENT

Kraakverse producten, handige traiteurmaaltijden, verrukkelijk vlees... In onze gezellige winkel vind je altijd wat je nodig hebt. Naast alle grote merken vind je bij SPAR ook een groot gamma eigen merken. Kwalitatieve producten aan een lage prijs!

Beenhouwerij

Al ons vlees wordt dagelijks met de grootste zorg door onze slagers vers voor u voorbereid en verpakt.

Charcuterie

We hebben een groot assortiment aan smakelijke en verse charcuterie, handig in "multi vers pak" verpakking voor een langere versheid.

Kaas

Een heerlijke selectie aan Belgische en andere kazen, zowel in sneetjes als in stukken. Eveneens handig verpakt voor een langere versheid.

Brood & patisserie

Dagelijks vers afgebakken brood, koffiekoeken om je duimen van af te likken of een (stukje) taart. Ook dat vind je bij ons.

Traiteur

Zelf bereide maaltijden die eenvoudig op te warmen zijn, of toch liever een ruime maaltijdsalade? Ze zijn dagelijks te vinden in onze koeling.

Groenten & fruit

We bieden een ruime keuze aan verse groenten en fruit aan, zowel van eigen bodem als meer exotische soorten. Heerlijk vers en seizoenstrouw!

Kruidenierswaren

Bij SPAR hebben we een ruim assortiment aan kruidenierswaren en dagdagelijkse producten. Je vindt bij ons zowel je favoriete merken als een ruim aanbod eigen merken. Laat je verrassen door hun kwaliteit en ze zijn bovendien goed voor je portemonnee!

Zuivel

Onze overzichtelijke wandkoeling biedt een ruime selectie aan yoghurt, puddings en andere zuivelproducten. Verse eieren en allerlei soorten melk (zelfs karnemelk en geitenmelk) vind je natuurlijk ook in onze rekken.

Diepvries

Voor de minder ervaren koks onder ons is er in onze diepvriesafdeling zeker wat te vinden. Pizza's, aardappelproducten, diepvriesmaaltijden en diepgevroren groenten(bereidingen) liggen er op jou te wachten. Ook heerlijk roomijs en ijsproducten zijn er natuurlijk te vinden.

Wijnen & sterke dranken

Je vindt bij ons een meer dan ruim aanbod aan wijnen, mousserende wijnen en sterke dranken. Kijk zeker ook eens in ons gratis wijnmagazine en ontdek er regelmatig een promotie!

Dranken en bieren

In onze drankenafdeling vind je je favoriete frisdranken en een verfrissend aanbod water. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment bieren en speciaalbieren aan.

Bloemen

Keuze te over in onze mooie bloemenstand die regelmatig wordt aangevuld met prachtige ruikers, seizoensbloemen en themastukjes.

Overige

Verder vind je bij ons natuurlijk ook alles wat je nodig hebt om voor je hygiŽne en die van je leefomgeving te zorgen.

Vind je niet onmiddellijk wat je zoekt? Vraag het gerust aan een van onze enthousiaste medewerkers. Zij helpen je met plezier verder!